Twoje centrum informacji o Wildlife Park 1 2 3!
ja wolę polską wersję bo nie mam zamiaru grać ze słownikiem
pewnie tak. zoo tycoon mam po angielsku i sie już przyzwyczaiłam. tylko z misjami był problem
cały czas o tym offtopie i offtopie. nic się nie stanie! my tu przecież tylko rozmawiamy, a jeśli ma dojść do tego offtopu to założę wątek o ZT2
dobra, umyje to gdzie się spotkamy na gryzienie? xD
chyba nie ma, ale chcę już polską wersję
To może w demo popykacie?
http://wildlifepark.deepsilver.de/?lang=en
Chyba tylko po niemiecku jest jak zresztą cała strona(mimo opcji zmiany na angielski... Coś im się spieprzyło )
---
Po grze w demo:
Ogólnie moje wrażenia nie są najlepsze. Grafika aż tak diametralnie się nie zmieniła, no owszem zwierzęta poruszają się bardziej naturalnie i są szczegółowsze tekstury, ale ogólnie to miałam wrażenie, że gram w plagiat 2. Coś mi się wydaje, że to jakiś wielki hit nie będzie. W zachowaniach zwierząt nie zauważyłam jakiejś większej "żywości" niż w 2.
Nie no zachowań zebry to nie musieli zaraz poskąpić... Z grafiką to wiem, że w demach i w oryginałach bywa inna.
No i czemu to demo po niemiecku... Ja kompletna noga z niemieckiego, jeszcze to ich świergotanie mnie doprowadza do szału... Grr.
Niemiecki?Po niemiecku?No to ja dziękuję.Nie będę grać w coś niemieckiego.Już angielskie WLP3 jest pewno lepsze.
kiedy włączam demo WLP3 pojawia mi się coś takiego:
ERROR
File:"Source\Languagecpp.",LINE:523,
COMMENT:"ShaderHelper->SetupShaderSystem ()failed!"
Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez szotola (2011-04-09 08:21:59)