Twoje centrum informacji o Wildlife Park 1 2 3!
słuchajcie. mam problem ze zwierzetami których nie da sie kupić a w szczególności z papugami i kaczkami.
stawiam te bananowce i trzciny jak jakaś głupia i nic!
ani raz sie nie pojawiły!
czy to oznacza błąd na płycie?
aha nie pokazują się ani w wildlife park 2, ani w wodnym świecie, ani w świecie koni.
nie wiem jak wy ale ja niestety jeśli się na coś upre to nie odpuszcze.
pomóżcie!
Dlatego że one pokazują się tylko w szalonym zoo.
W zwykłej wersji są szczury, sępy, małe rybki, motyle a w wersji z końmi nie ma nic nowego.
Wchodzimy tam gdzie mamy w dysku folder wildlife park 2 .Wpisujemy nazwę zwierzęcia wchodzimy w notatnik w którym jest wszystko związane z tym zwierzakiem i dopisujemy buildoption.Wchodzimy do gry.Jak chcesz lepszą instrukcję to napisz wiadomość prywatną.
przeszukałam cale wildlife park 2 (na dysku) tylko nie moge znależć ani papug ani kaczek.
czyli pokazują się tylko w szalonym zoo?
bo mam te gre tylko ze cos jest nie tak z plyta i musze napisac do pomocy technicznej.
aha, czyli se troche poczekam.
dzieki wszystkim za pomoc.
pozdrawiam
PS - jak zrobić aby była padlina?
Ostatnio edytowany przez olcia444 (2010-07-30 16:44:04)
Dajesz np. świnie i lwa. Albo nie dajesz jedzenia i wody.
aha.... nie bede próbować....
Zamiast padliny można uzyskać mięso i ryby,które nie są w żadnym pojemniku.Wchodzimy na dysk tam gdzie jest folder Wildlife Park 2.W wyszukiwarkę wpisujemy fooder i będą dwa notatniki z dopiskami.Wchodzimy w oba
dopisujemy buildoption.Zapisujemy.Wchodzimy do gry.Szukamy.Będzie coś podobnego do padliny.
nie ma czegoś takiego jak FOODER.
jest FODDER przez dwa "D"
Ostatnio edytowany przez olcia444 (2010-08-17 17:53:06)
Jednak ciekawi mnie jedna rzecz - po co są te zwierzęta(Chodzi mi tu o Syreny i Krokodyla Olbrzymiego) skoro bez edycji plików nie można ich kupić? Może jest jakiś "legalny" sposób na ich pozyskanie... Jednak jak zadałam to pytanie na oficjalnym forum, to do teraz chyba nie ma odpowiedzi... Jeśli nawet twórcy gry dodali te zwierzęta, a potem się rozmyślili, to dlaczego są one opisane w encyklopedii?
Nie rozumiem tego, no ale każdy ma jakieś dziwactwa
przecież krokodyla olbrzymiego można wyhodować u naukowców!
a co do syren to myśle żeby zajmowało po prostu więcej miejsca na płycie a żeby mieć właśnie tę opcje trzeba samemu dojść do tego jak ją zdobyć.
no cóż po prostu twórcy wildlife park 2 są tacy że piszą że coś jest a tego nie ma lub w tym przypadku robią jak najwięcej plików żeby zajęły płytę
no fakt, nie na każdej mapie, ale da się go wyhodować
A na niektórych mapach są do kupna.
kupna? nie spotkałam sie jeszcze z czymś takim. zwykle hodują go naukowcy (jeśli na mapie są geny)