Twoje centrum informacji o Wildlife Park 1 2 3!
Hej. Niedawno kupiłam WP2 Ultimate Edition na Steamie. Nie pierwszy raz gram w tą grę i co nieco o modach wiem i zmieniać umiem. Ale nie o tym temat.
Założyłam zoo wybryków natury. W Initach sprawdziłam które zwierzaki mają chancemutation i wszystkie umieściłam w zoo. Po cholernie długim czasie uzyskałam niemal wszystkie możliwe wybryki, ale jest w tym jeden problem. O ile większość zwierzaków jest biała lub czarna, tak Goryl, Mamut i Gigantopitek nie. Po urodzeniu była informacja, że są to wybryki natury, cena jest dwukrotnością zwykłego zwierzaka, ale nic poza tym. Coś nie tak z teksturami? Nic nie grzebałam w plikach. To bardzo rzadkie mutacje z tego co wynika w plikach 0.010 itd.
Dodam że gdy odpalam grę to tą zwykłą WP2, nie z dodatków, może w tym problem?
Prawdopodobnie nie masz odpowiednich tekstur lub też są one inaczej nazwane niż w inicie zwierzęcia, ewentualnie nie ma tam w ogóle komendy texturelist. Ja miałam podobnie z lwami.
Proszę o instrukcję jak to pobrać. :#3 Mam konto na Steam, ale boję się sama kombinować.XD
Najpierw sprawdź dobrze czy nie masz tych tekstur w folderze cast/animals. Jeśli nie, cóż, nie wiem skąd mogłabyś je wziąć. Może od kogoś na angielskim forum. Ja niestety nie mam zainstalowanego WLP.
Jeśli są w cast, to otwórz inity poszczególnych zwierząt i sprawdź komendę texturelist. Na pierwszym miejscu po znaku "=" powinna być nazwa tekstury wybryku. Jeśli wgl jej nie ma, to dopisz:
texturelist=nazwatekstury
Ostatnio edytowany przez Mahikun (2015-09-20 12:38:59)