Twoje centrum informacji o Wildlife Park 1 2 3!
Jest taka gra w internecie o koniach i mnie się bardzo spodobała. Adres strony:www.howrse.pl.
Zapraszam do rejestracji.
I mam jeszcze jedną prośbę: przy rejestracji będzie wymagany login, hasło itp, i będzie "login osoby która pokazała ci howrse" i tam proszę wpisać mój login czyli:olcia4444. Z góry dzięki!!!
heh, znajde cie tam. Ja jestem jako Vegas. (nie miałam pomysłu)
i jak ci idzie gra na howrse???
ja mam 41 koni
Eee.. no tak ale żaden z nich nie jest zbyt dobry.
Ja zamierzam prowadzić hodowle Achał-Tekinów ale łączyć będę tylko konie 100 BLUB.
Exceptional ma ponad 420 umiejętności.
Zamierz do niego kupić jak najmłodszą klaczkę ją wyszoklić i dopiero wtedy dopuścić. Aby młode miały jak najlepsze geny. ^^
no bez przesady. Moja Sydney jest świetna. Tokiu też dobrze idzie. Musiałam mieć 39 koni do zadania w "moim biurze" ale ostatnio biorę się ostro za szkolenie
No.. w każdym razie chyba najlepsza z twoich. ech, takie okropne zadanie tam jest? Ja bym je później wysztkie posprzedawała.
Exceptionala nie mam już jak szkolić, tylko lekce zostały co mnie denerwuje.
Masz jakąś młodą klacz Achał-tekiśską, czystej krwi?
Ile masz renków? Ja dopiero 48.
Ostatnio edytowany przez Leach (2010-12-07 16:35:40)
ja tylko 35
ale jakoś mi idzie...
co do zadań to będzie też takie żeby mieć 16 czy 14 żywych koni
Nie potrzebnie kupiłam klacz bo i tak złe geny ale w rogu obfitości dostałam Piorun Zeusa i zmieniłam mu płeć. Jest już pokryta koniem od Nathaly
Co do renków to codziennie mam te 3 dodatkowe za wygrane zawody, 2 razy miałam z nimi UFo i 2 razy kalendarz. Dziś mam 61.
Ostatnio edytowany przez Leach (2010-12-08 15:42:56)
Nareszcie urodziła! Ślicznego ogierka z dobrymi genami.
a ja mam chyba 3 klacze w ciąży i wszystkie są rasowe a nie krzyżówki
i ostatnio Mejzi urodziła klaczkę pełnej krwi angielskiej. Nazwałam ją Toxi
A tak z innej beczki: Masz łajno?