Twoje centrum informacji o Wildlife Park 1 2 3!
Golden Meadows (ang. Złote Łąki). Bardzo mało mam kaski bo coś koło 2-3 000. A tak bym chciała kupić mały tor!
ja mam ośrodek "stajnia Amazonka" i mam ponad 10000 na koncie
Mam go dopiero 3 dni więc nie ma miodu. xD
Hej, masz coś na wymianę?
Ostatnio edytowany przez Leach (2010-12-22 13:51:36)
Czy wy się uzależniłyście od tej gry?Moja koleżanka to nie odchodzi od komputera ,bo ta gra jej się tak spodobała.
Siedzę na kompie zwykle nie dłużej niż 2 godziny (rozbite na cząstki) w wolne dni więcej. Zauważ że zwykle w tym temacie przybywają tylko 2 odpowiedzi na dzień. Po prostu lubimy tą grę i w tym wątku o niej rozmawiamy.
ja gram ooo dużo. ok. 4-5 godzin. w wakacje ustanowiłam mój rekord 9godzin. i to prawda - uwielbiam te gre i mam 49 koni wiec troche czasu mi zajmuje zanim sie wszystkimi zaopiekuje
Dostaniesz Czarna Orchideę, warto.
Jesteś jako Sejcz, tak? Ja jako Vegas. bo mi ktoś Leach już zajął.
Ostatnio edytowany przez Leach (2010-12-22 19:28:02)
Tak jestem Sejcz.
PS:Mam jeden kupon.Co z nim zrobić?
Ostatnio edytowany przez Sejcz (2010-12-23 12:12:02)
Ja bym kupiła Róg Obfitości bo można w nim wygrać wszystko. Ja np. wygrałam zestaw Atalanty, zestaw Hery, 2xZłote Jabłko, Piorun Zeusa, Różdżkę Płodności, Krew Meduzy, Wodę Młodości, bilet na GP i bonus na GP. Oczywiście nie w jednym.
Szczególnie że jak otwierasz co dłuższy okres czasu to masz naprawdę dużą szansę. Jak otwierałam po kolei to mało wygrywałam (same rzepy, Equus, renki i pkt. dorastania.)
GRRR!!!! Zmienili ilość renków! Mam 191 i zamiast zestawu Posejdona dostane konia! Eh..
Ostatnio edytowany przez Leach (2010-12-24 10:38:53)
Dzisiaj otworzyłam okienko w kalendarzu i wyleciał róg.Czyli trochę go potrzymać bez otwierania?
Nie, mi chodzi że jak masz więcej rogów to nie otwierać ich po kolei.
Ja znam te strone od ponad 3 miesiecy. ^^ Fajna. Gram jako Japonia ♥ Mam Klacz rome i sabine. Niedlugo roma sie ozrebi a jednoczesnie ukonczy w 100% ujezdzenie i wytrzymalosc. Nie chce wiecej koni bo mi sie znudzi. xD
Ja gram jako Vegas. Jak Golden Lykke osiągnie 100 BLUP to ją w końcu pokryje. Ale to się ciągniee... xD
Ostatnio edytowany przez Leach (2010-12-25 15:52:01)