Twoje centrum informacji o Wildlife Park 1 2 3!
ja mam 61 koni XD wiem że dużo ale nie moge patrzeć na aukcjach na te biedne prawie bez energii koniki więc je kupuje. planuje nawet otworzyć takie schronisko dla niechcianych i zaniedbanych koników i ja sie bede nimi opiekować
o boże! licytowałam dzisiaj kuca szetlandzkiego i jak go wygrałam to sie okazało że: ma 23 energii i że jest u niej północ. Ja wtedy sobie myśle że wydałam pieniądze na marne bo zdechnie z braku energii, ale na szczęście ją "uratowałam". nie wiem jak można tak traktować konie.... nawet w grze...
Ostatnio edytowany przez olcia444 (2010-12-27 16:46:57)
Dla mnie gra pozostanie grą. Ktoś założył temat: Jak ona mogła oddac mojego konia do schronisko. Sprzedała go jej więc miała prawo.
Mi to nie przeszkadza, mam gdzieś gdzie trafią konie, które sprzedam. W grze chce prowadzić selekcje i jest w ogóle okrutna. xD
Ale w realu to coś innego...
wiesz ja zawsze marzę i marzyłam o własnym koniu, a takie gry wynagradzają mi to że go nie mam. dlatego tak sie tym przejmuje...
Każdy robi w grze to co chce.
Musisz mieć 20 dni stażu. I wtedy zaczynasz w biurze.
Kupić łąki 2 akrowe, boksy, dobrze jest mieć szklarnie i sadzić rzepy. Fajny jest sposób. codziennie kupujesz 1000 łajna, robisz z nich nawóz i sprzedajesz nawóz. Zarabiasz tak dokładnie 1700Equus dziennie.
Dzięki.Mam ostatnie pytanie.Czy coś z zarobionych Equus idzie na normalne konto czy tylko na ośrodek?
w hodowli na hodowle, w ośrodku na ośrodek
ja też gram w tę gre i to już długo pierwszy raz spotkałam się z tą grą jak nie było jej po angielsku i grałam po francuzku ciężko było, później był angielski a teraz nareszcze polski mój login to nerucia
Ja jestem tam Wild Horse